Μπορείτε να ενημερώνεστε από το άλλο μας site: www.businessopportunities.gr

8/4/14

ΕΣΠΑ: Οδηγός για τη "Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα"

Εκδόθηκε οδηγός για την υλοποίηση του Προγράμματος «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013, ώστε οι δικαιούχοι του προγράμματος να διευκολυνθούν για τον τρόπο που θα υλοποιήσουν το επενδυτικό σχέδιο.

Βασικός στόχος του Οδηγού Υλοποίησης για την Καινοτομική Επιχειρηματικότητα είναι να παρουσιάσει με τρόπο κατανοητό και περιεκτικό την ενημέρωση κάθε Δικαιούχου για τον τρόπο υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της πράξης του υπενθυμίζοντας εκ νέου τις υποχρεώσεις του και δίνοντας περαιτέρω διευκρινίσεις με σκοπό:

• την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση της πράξης (επένδυση/έργο) εκ μέρους του ΕΦΕΠΑΕ και των εταίρων του,
• την επιτυχή ολοκλήρωση της πράξης από το Δικαιούχο σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος και την απόφαση ένταξης και χρηματοδότησής της,
• την πλήρη απορρόφηση της ενίσχυσης (Δημόσια Χρηματοδότηση/ επιχορήγηση) που αναλογεί στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό της πράξης του Δικαιούχου.

Από τη μεριά του ο Δικαιούχος (επιχείρηση) πρέπει να μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή τον Οδηγό και να επωφεληθεί από το περιεχόμενό του. Η συνεχής επίκληση της γραφειοκρατίας δεν ανταποκρίνεται πάντοτε στην πραγματικότητα, καθώς η τήρηση του Οδηγού Υλοποίησης θα επιφέρει την επιτυχή ολοκλήρωση της πράξης απαλλάσσοντας τον Δικαιούχο από πρόσθετη και άσκοπη γραφειοκρατία, καθώς και άσκοπες καθυστερήσεις. αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΦΑΠΑΕ

Για τυχόν τροποποιήσεις στο περιεχόμενο του Οδηγού Υλοποίησης, στο περιεχόμενο του Οδηγού του Προγράμματος, καθώς και στην απόφαση ένταξης και χρηματοδότησής της πράξης έκαστου Δικαιούχου του προγράμματος, θα υπάρχει πάντοτε πλήρης και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των Δικαιούχων από τον ΕΦΕΠΑΕ.

Τις οδηγίες αυτές κάθε Δικαιούχος μπορεί να τις λάβει από εδώ.


Financial & Law:

Οι ειδικοί στις επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων και επενδυτικών σχεδίων.

Τηλέφωνα: 215.5509237 - 210.3300660 - 6945976642

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: