Η ιστοσελίδα αυτή δεν ανανεώνεται πλέον. Παρακαλούμε, επισκεφθείτε το νέο μας site businessopportunities.gr

Δάνεια

Ως Επαγγελματίες Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι ειδικευόμαστε στα τραπεζικά θέματα κάθε είδους και στην τακτοποίηση ή αποπληρωμή τραπεζικών οφειλών καρτών και δανείων για επιχειρηματίες η ιδιώτες. Μια ποικιλία υπηρεσιών του γραφείου μας έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σας για ρύθμιση των τραπεζικών σας οφειλών, χορήγηση δανείου για αγορά στέγης η επέκταση της επιχείρησής σας.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Άμεση εξέταση και προέγκριση για καταναλωτικά δάνεια σε δανειακά ενήμερους και όχι υπερδανεισμένους, με δυνατότητα παρακράτησης από τη μηνιαία μισθοδοσία, εφόσον καλύπτεται η τράπεζα από τη μισθοδοτική κατάσταση και την επιχείρηση όπου εργάζεται ο δανειολήπτης.

Άμεση έκδοση καταναλωτικού δανείου με προσημείωση ελευθέρου ακινήτου.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ
Μία υπηρεσία ειδικά φτιαγμένη για εκείνους που θέλουν να πληρώσουν τις τραπεζικές τους υποχρεώσεις και δεν μπορούν. Η ουσία του προγράμματος είναι η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής της κάθε οφειλής ξεχωριστά με σκοπό να πέσει η μηνιαία δόση, ώστε να είναι πραγματικά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Εφαρμόζεται ανεξάρτητα από τον «ΜΑΥΡΟ ΤΕΙΡΕΣΙΑ», ακόμα και χωρίς περιουσιακά στοιχεία.

ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΣΤΕΓΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ
Σύμφωνα με την εισηγητική επιστολή και τον τρόπο που παρουσιάζουμε το αίτημά σας στις τράπεζες, είναι δυνατόν να γίνει δάνειο βάσει κατοικίας, ώστε να εξοφληθούν τα χρέη σας ακόμα και αν αυτά είναι στον «ΛΕΥΚΟ ΤΕΙΡΕΣΙΑ». Εφαρμόζεται κατάλληλα σε εκείνους που έχουν κατοικία και θέλουν να εξοφλήσουν τα χρέη τους. Καλύπτει περιπτώσεις που είναι στον «ΛΕΥΚΟ ΤΕΙΡΕΣΙΑ» ή όχι, και περιπτώσεις υπερδανεισμού.

ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ
Αν έχετε εξοφλημένα δυσμενή στοιχεία μπορούμε με την ομάδα δικηγόρων μας να διαγράψουμε κάθε καταχώρησή σας στο σύστημα πληροφοριών ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ. Με αυτόν τον τρόπο παύει να ισχύει η ποινή του Τειρεσία που σας κρατάει δέσμιους από τρία ως επτά έτη. Κατάλληλη υπηρεσία για επιχειρηματίες αλλά και για ιδιώτες που επανέρχονται σε υγιείς χρηματοοικονομικές συναλλαγές και χρειάζονται επανένταξη στο τραπεζικό σύστημα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ:
Μεσίτες
Κατασκευαστές
Αρχιτέκτονες
Πολιτικούς Μηχανικούς
Λογιστές
Ασφαλιστικούς πράκτορες

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε τα στεγαστικά δάνεια των πελατών σας και σας δίνουμε τις ίδιες αμοιβές που σας δίνει η τράπεζα αλλά με μικρότερους τζίρους

ΔΑΝΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ανεξαρτήτως προβλημάτων Τειρεσία)
20.000 ευρώ εντός 15 ημερών!

Δάνεια Δημοτικών Υπαλλήλων, ΟΤΑ, ΔΕΚΟ, Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό, Πυροσβεστική, Λιμενικό).
Εκπαιδευτικών (Νηπιαγωγών, Δασκάλων, Καθηγητών).
Νοσοκομειακών Υπαλλήλων (γραμματείας, νοσηλευτικό προσωπικό, ιατροί).
ΔΕΚΟ, ΟΣΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΙΚΑ, ΙΓΜΕ, ΕΛΤΑ, ΗΛΠΑΠ, ΕΘΕΛ, ΟΛΠ, ΕΑΒ, ΗΣΑΠ,ΥΕΝ, Κληρικοί.
Υπαλλήλων όλων των ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ και όλων των δημοσίων υπηρεσιών που δεν αναφέρονται παραπάνω.

ΔΑΝΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΑΠ – ΟΤΕ κλπ.
Εκταμίευση 20.000 ευρώ μέσα σε 15 ημέρες ανεξαρτήτως δυσμενών, ανεξαρτήτως προσημειωμένων ακινήτων και χωρίς έλεγχο εργασιών.
Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, επισκευαστικά δάνεια δημοσίων υπαλλήλων με έλεγχο εργασιών έως 70.000 ευρώ - αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση και τις επαφές με τους μηχανικούς. Ολοκλήρωση εκταμίευσης από ένα μέχρι ενάμιση μήνα.

Στεγαστικά δάνεια δημοσίων υπαλλήλων για απόκτηση πρώτης κατοικίας (125% επί του καθαρού μηνιαίου μισθού). Αναλαμβάνουμε και την εξεύρεση κατάλληλης κατοικίας.

Συμπληρωματικά προεγκεκριμένα δάνεια δημοσίων υπαλλήλων μέχρι 10.000 ευρώ.

Προεγκεκριμένα δάνεια Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για συνταξιούχους ΙΚΑ - Δημοσίου - ΤΑΠΟΤΕ και Δημοσίους - Δημοτικούς υπαλλήλους εν ενεργεία.

Δάνεια Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) για ιδιωτικούς υπαλλήλους και συνταξιούχους ΙΚΑ.

ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ
Άμεση ρευστοποίηση, χρηματοδότηση για Ακίνητα προ πλειστηριασμού ή κατασχέσεως, Ιδιώτες – χρηματοδότες αναλαμβάνουν την οριστική εξόφληση με αγορά του ακινήτου σας με συμβόλαια εντός 3 ημερών, για αγορά ή ακόμα και δανεισμό (με απλή προσημείωση ή Εξώνηση), νόμιμες διαδικασίες, υποχρεωτικά με δικό σας δικηγόρο. Ανεξαρτήτως δυσμενών στον «Τειρεσία». Ποσά χρηματοδότησης από 10.000 ευρώ έως 100.000, άμεση εκταμίευση – χρηματοδότηση, ΜΟΝΟ από Αττική. Το ακίνητο ΔΕΝ θα πρέπει να έχει βάρος (προσημείωση κλπ.).

Συνεργασία με τα πιο γρήγορα και αξιόπιστα Ενεχυροδανειστήρια Αυτοκινήτων. Πληρωμή και ενεχυρίαση με τους καλύτερους όρους Αυθημερόν.

Επενδυτικός όμιλος αναλαμβάνει την Αγορά οικοπέδων και σπιτιών άμεσα και κυρίως με Μετρητά (όχι με Δάνειο). Διαδικασίες γρήγορες και αξιόπιστες.

ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Επενδυτικός όμιλος διαχείρισης ακινήτων χρηματοδοτεί με απλή προσημείωση, νόμιμες διαδικασίες και νόμιμο επιτόκιο ιδιώτες και επιχειρήσεις που διαθέτουν ακίνητο-α ελεύθερο-α βαρών (ή με πολύ μικρό βάρος) .
- Ποσό χρηματοδότησης: από 15.000 – 150.000 ευρώ (για μεγαλύτερα ποσά, κατόπιν ειδικής συμφωνίας).
- Παρέχεται άμεση προκαταβολή με την εκτίμηση του ακινήτου (τεχνικός και νομικός έλεγχος).
- Εναλλακτικά, αναλαμβάνεται η πώληση – ρευστοποίηση του ακινήτου με σύντομες διαδικασίες.
- Προτιμώνται σπίτια ή καταστήματα εντός νομού Αττικής.

ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Εκδίδονται στεγαστικά δάνεια για απόκτηση κατοικίας, κύριας ή εξοχικής, με τιμή αγοράς έως και 50% χαμηλότερη της πραγματικής της αξίας. Στην περίπτωση αυτή, ο αγοραστής κερδίζει και μετρητά "στο χέρι".

ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΥΣ
... για όσους είναι υπερδανεισμένοι και έχουν πολλές οφειλές σε τράπεζες και κάρτες, αλλά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στη μαύρη λίστα του Τειρεσία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Για εταιρίες ατομικές ή με βιβλία Γ΄ κατηγορίας, αναλαμβάνουμε την κατάθεση φακέλου αξιολόγησης για χρηματοδότηση με τραπεζικό δανεισμό μέσω:

• Δημιουργίας νέου πλαφόν χορηγήσεων με κάλυψη επιταγών πελατείας.
• Χαμηλότοκου δανείου για κεφάλαιο κίνησης με αιτιολόγηση και κάλυψη μέσω ακινήτου ελευθέρου βαρών.

Στην εισήγηση για χρηματοδότηση, ο επιχειρηματίας οφείλει να αιτιολογήσει που θα κατευθυνθούν τα χρήματα που θα λάβει (π.χ. για αγορά νέων μηχανημάτων) και η εταιρία του πρέπει να έχει ανοδική ή σταθερή πορεία τα τελευταία 3 χρόνια (στους ισολογισμούς χρήσης) - και σε κάποιες ιδιαιτέρες περιπτώσεις, με μέγιστη επιτρεπτή ετήσια μείωση 10–15%.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΕΑΝ
Σε ισχύ βρίσκονται ήδη στην αγορά, τρεις από τις πέντε δράσεις του Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΕΤΕΑΝ), το οποίο χρηματοδοτεί, μαζί με ορισμένες τράπεζες, επιχειρήσεις που θέλουν να προχωρήσουν στην υλοποίηση των επιχειρηματικών/επενδυτικών τους σχεδίων μέσω δανείων, το επιτόκιο των οποίων κυμαίνεται από 3,6 έως 4,5%.

Πιθανοί δικαιούχοι των δανείων είναι όλες οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, είτε έχουν ήδη ενταχθεί σε προγράμματα κρατικών ενισχύσεων (Επενδυτικός Νόμος, Δράσεις Επιχειρηματικότητας ΕΣΠΑ κοκ), είτε δεν έχουν ενταχθεί σε κανένα πρόγραμμα κρατικών ενισχύσεων.

Οι 3 Δράσεις που χρηματοδοτούνται:

1. ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΑΠΕ.

ΥΨΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ: από 50.000€ έως 500.000€
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ: από 5 έως 10 έτη με δυνατότητα έντοκης περιόδου χάριτος έως 2 έτη
ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ: σταθερό σε όλη τη διάρκεια του δανείου και ίσο με 3,67%
ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν.128/75: 0,60%
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 1.000€

2.ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΨΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ: από 50.000€ έως 500.000€
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ: από 5 έως 10 έτη με δυνατότητα έντοκης περιόδου χάριτος έως 2 έτη
ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ: σταθερό σε όλη τη διάρκεια του δανείου και ίσο με 4,23%
ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν.128/75: 0,60%
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 800€

3.ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ

ΥΨΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ: από 50.000€ έως 500.000€
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ: από 5 έως 10 έτη με δυνατότητα έντοκης περιόδου χάριτος έως 2 έτη
ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ: σταθερό σε όλη τη διάρκεια του δανείου και ίσο με 4,53%
ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν.128/75: 0,60%
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 150€

Βλέπε και Ενότητα ΕΤΕΑΝ

ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧEΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ JEREMIE
Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τα τελευταία τρία έτη μπορούν να λάβουν χαμηλότοκα δάνεια, με επιτόκιο γύρω στο 3%, από τις τράπεζες "Εθνική" και "Alpha Bank", στο πλαίσιο της υλοποίησης μιας από τις τρεις δράσεις του προγράμματος Jeremie.
Έναρξη: 22 Φεβρυαρίου 2011
Λήξη: Όταν εξαντληθούν οι σχετικοί πόροι

Από την Alpha Bank διατίθενται προς τις επιχειρήσεις τα ακόλουθα τρία συγχρηματοδοτικά Προγράμματα JEREMIE:

1. Νέα Επιχειρηματικότητα (Funded Risk Sharing): αφορά στη χορήγηση δανείων έως Ευρώ 100.000 σε μικρές επιχειρήσεις για την κάλυψη επενδυτικών αναγκών (αγορά, επισκευή επαγγελματικής στέγης, απόκτηση μηχανολογικού / επαγγελματικού εξοπλισμού κ.λπ.) και αναπτυξιακών σχεδίων (αγορά πρώτων υλών, αγαθών, υπηρεσιών κ.λπ.) με διάρκεια αποπληρωμής έως 6 έτη.

Τα δάνεια παρέχονται με εξαιρετικά χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο έως 3,95%*, δεδομένου ότι το μέρος του δανείου που συνιστά τη συμμετοχή του ΕΣΠΑ – Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Αναπτύξεως, παρέχεται με μηδενικό επιτόκιο.

2. Μικροδάνεια (Microfinance): διατίθεται αποκλειστικά από την Alpha Bank και αφορά στη χορήγηση δανείων έως Ευρώ 25.000 σε πολύ μικρές επιχειρήσεις όλων των τομέων οικονομικής δραστηριότητας, για την κάλυψη των επενδυτικών και αναπτυξιακών σχεδίων τους. Η διάρκεια αποπληρωμής ανέρχεται σε 5 έτη και παρέχεται με ευνοϊκό επιτόκιο λόγω της συγχρηματοδοτήσεως από το ΕΣΠΑ – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Αναπτύξεως.

3. Ψηφιακή Στρατηγική (Information & Communication Technology (ICT)): αφορά στη χορήγηση δανείων έως Ευρώ 500.000 σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα πραγματοποιήσουν επενδύσεις στους τομείς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, αλλά και στις επιχειρήσεις του τομέα Πληροφορικής και Επικοινωνιών που θα επενδύσουν στην ανάπτυξη και καινοτομία. Η διάρκεια αποπληρωμής ανέρχεται σε 10 έτη και παρέχεται με ευνοϊκό επιτόκιο λόγω συγχρηματοδοτήσεως JEREMIE.
Περισσότερες πληροφορίες

ΔΑΝΕΙΑ ΕΤΕΑΝ
Στη διοχέτευση ρευστότητας στην αγορά συνολικού ύψους 2,5 δισ. ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια στοχεύει το Ελληνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), που αποτελεί μετεξέλιξη του ΤΕΜΠΜΕ με συνένωση άλλων χρηματοδοτικών οργανισμών για μείωση του κόστους δανεισμού των επιχειρήσεων.
Περισσότερα εδώ.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επενδυτικός όμιλος χρηματοδοτεί επιχειρήσεις - νέες ή παλιές εταιρίες - ή επιχειρηματικές ιδέες για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, με εξασφάλιση την άμεση αγορά ακινήτου, αστικού ή επαγγελματικού, εντός Αττικής, απολύτως μετρητοίς.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
Αναλαμβάνουμε άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αιτήσεις για δάνεια που αφορούν ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται την άμεση ανταπόκριση όσον αφορά στα δάνεια που έχουν αιτηθεί μέσω της εταιρείας μας από τα εκάστοτε πιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες).

Οι τύποι των δανείων που εξυπηρετούμε είναι οι παρακάτω:

1. Στεγαστικά Δάνεια
2. Άμεσα Δάνεια
3. Επισκευαστικά Δάνεια
4. Φοιτητικά Δάνεια
5. Δάνεια για Φωτοβολταϊκά σε Στέγες
6. Δάνεια για Φωτοβολταϊκά Πάρκα
7. Επιχειρηματικά Δάνεια
8. Δάνεια για Αγορά Αυτοκινήτου

Σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, ελάτε σήμερα σε επαφή μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση στις ανάγκες σας..

Τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας: 6945976642 (κο Παππά)
Τηλ. γραφείων: 210.3300660
email: admin@epityxia.net
Financial & Law
Πατησίων 20-22 (8ος όρ., γρ. 810), Αθήνα