Μπορείτε να ενημερώνεστε από το άλλο μας site: www.businessopportunities.gr

25/5/11

Όλα τα επαγγελματικά δάνεια που προσφέρουν οι τράπεζες

Δάνεια για γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, για ταξιτζήδες, κατασκευαστές, για ξενοδόχους, ιδιοκτήτες λεωφορείων ΚΤΕΛ και άλλες επαγγελματικές κατηγορίες προσφέρουν οι τράπεζες.

Δάνεια που χορηγούνται με ειδικούς όρους και συνήθως έχουν προνομιακά επιτόκια, ενώ χρηματοδοτείται μέχρι και το 100% της επένδυσης.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα συνοδεύονται και από διάφορες άλλες προσφορές, όπως είναι ασφαλιστικά προγράμματα, προνομιακούς καταθετικούς λογαριασμούς, εκπτώσεις σε διάφορες τραπεζικές υπηρεσίες.

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει Δάνειο για την ανέγερση ή την αποπεράτωση οικοδομής σε ιδιόκτητο οικόπεδο του δανειολήπτη ή της δανειολήπτριας εταιρείας.

Το ποσό χρηματοδότησης φτάνει στο 90% του κόστους που έχει εκτιμηθεί για την ανέγερση/αποπεράτωση της οικοδομής, με ελάχιστο ποσό τα 100.000 ευρώ και μέγιστο το 1 εκ. ευρώ.

Η διάρκεια αποπληρωμής είναι 3 χρόνια, με δυνατότητα περιόδου χάριτος έως 18 μήνες. Η εξόφληση του δανείου γίνεται με τριμηνιαίες χρεολυτικές δόσεις και καταβολή των τόκων ανά εξάμηνο.

Επιπλέον, παρέχεται δυνατότητα πρόωρης μερικής ή ολικής αποπληρωμής χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Τα έξοδα του δανείου είναι εφάπαξ 800 ευρώ.

Το δάνειο προσφέρεται με πακέτο πρόσθετων παροχών όπως:

Δυνατότητα χρηματοδότησης για την κάλυψη και άλλων επιχειρηματικών σας αναγκών, μέσω του «Ανοικτού Επαγγελματικού Πλάνου» με ιδιαίτερα προνομιακό επιτόκιο.

Εκδοση πιστωτικής κάρτας MasterCard, Visa ή Gold MasterCard στον δανειολήπτη ή στους φορείς της επιχείρησης (εάν πρόκειται για εταιρεία), χωρίς συνδρομή για το πρώτο έτος,

Εκδοση πιστωτικών καρτών και στα μέλη της οικογένειας του δανειολήπτη - φορέων της επιχείρησης, με δωρεάν συνδρομή για όσο χρόνο διαρκεί η κάρτα του κύριου μέλους,

Χορήγηση στεγαστικών δανείων στους αγοραστές των κατασκευαζόμενων διαμερισμάτων/καταστημάτων κ.τ.λ., με ελκυστικά επιτόκια.

Επίσης η ΕΤΕ χορηγεί σε κατασκευαστές δάνειο για την αγορά οικοπέδου και την ανέγερση επ' αυτού οικοδομής. Στην περίπτωση αυτή το ποσό δανειοδότησης μπορεί να φτάσει μέχρι το 75% του κόστους που έχει εκτιμηθεί για την αγορά του οικοπέδου και την ανέγερση της οικοδομής, με ελάχιστο ποσό τα 100.000 ευρώ και μέγιστο το 1 εκ ευρώ. Με την ίδια διάρκεια και τρόπο αποπληρωμής με το δάνειο ανέγερσης/αποπεράτωσης οικοδομής.

Παράλληλα, η ΕΤΕ χορηγεί δάνειο για την ανέγερση ή την αποπεράτωση οικοδομής με το σύστημα της αντιπαροχής. Το ποσό δανειοδότησης μπορεί να φτάσει στο 60% του κόστους που έχει εκτιμηθεί για την ανέγερση/αποπεράτωση της οικοδομής, με ελάχιστο ποσό τα 100.000 ευρώ και μέγιστο 1.000.000 ευρώ.

Η διάρκεια και σ' αυτήν την περίπτωση είναι μέχρι 3 χρόνια, με δυνατότητα περιόδου χάριτος μέχρι 18 μήνες. Το δάνειο εξοφλείται με τριμηνιαίες χρεολυτικές δόσεις και καταβολή των τόκων ανά εξάμηνο.

Επιπλέον, παρέχεται δυνατότητα πρόωρης μερικής ή ολικής αποπληρωμής χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Τα εφάπαξ έξοδα του δανείου είναι 800 ευρώ.

H Alpha Bank από την πλευρά της έχει πακέτο κλαδικών προϊόντων που απευθύνονται σε γιατρούς, οδοντιάτρους φαρμακοποιούς, σε επαγγελματίες ΤΑΞΙ, σε ιδιοκτήτες λεωφορείων ΚΤΕΛ, σε ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής. Συγκεκριμένα:

Χρηματοδοτεί την απόκτηση άδειας ταξί, όπως και την αγορά αυτοκινήτου, είτε μεμονωμένα είτε με ταυτόχρονη χρηματοδότηση. Το ελάχιστο δανειστικό επιτόκιο είναι 8,65% +περιθώριο από 2 έως 3 μονάδες (ανάλογα με το είδος της εξασφάλισης).

Το σταθερό επιτόκιο 2ετίας διαμορφώνεται στο 7,5% με 8% ανάλογα με το είδος της εξασφάλισης και το σταθερό 4ετίας στο 8% ή 8,5% (αναλόγως των εξασφαλίσεων). Η διάρκεια αποπληρωμής φτάνει τα 15 χρόνια με 12μηνη περίοδο χάριτος.

Σε γιατρούς, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς προσφέρει το Alpha ανοικτό επαγγελματικό δάνειο που συνοδεύεται από τον λογαριασμό Alpha Προνομιακό. Το δάνειο είναι ύψους ως 40.000 ευρώ με επιτόκιο 8,65% +περιθώριο από 2 έως 3 μονάδες. Οι τόκοι αποπληρώνονται κάθε τρίμηνο.

Η τράπεζα χρηματοδοτεί ως το 100% της καθαρής αξίας του τιμολογίου αγοράς, την απόκτηση καινούργιου τουριστικού λεωφορείου για την αντικατάσταση υφισταμένου (μείον την επιδότηση) με επιτόκιο 8,65% +περιθώριο 2-3 μονάδες. Σταθερό επιτόκιο 2ετίας 8% και 4ετίας 8,5%.

Δάνειο για αγορά λεωφορείου ΚΤΕΛ (και για απόκτηση άδειας ΚΤΕΛ) ως το 100% του τιμολογίου αγοράς, με επιτόκιο σταθερό για 8 χρόνια στο 8,75% ή προνομιακό επιτόκιο 7% για 1 χρόνο και στη συνέχεια 8% ή euribor τριμήνου + περιθώριο μέχρι 5 μονάδες.

Δάνειο για την αγορά επαγγελματικού σκάφους αναψυχής. Η τράπεζα χρηματοδοτεί ως το 60% της αξίας του σκάφους με κυμαινόμενο επιτόκιο και η διάρκεια αποπληρωμής φτάνει τα 6 χρόνια.

Στο πλευρό των νέων επιστημόνων

Η Eurobank στηρίζει το επαγγελματικό ξεκίνημα των νέων επιστημόνων (Ιατρών, Φαρμακοποιών, Δικηγόρων, Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων, Λογιστών κ.λπ.) που επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους Γραφείο/Ιατρείο για την εξάσκηση του επαγγέλματος που έχουν σπουδάσει.

Για τον σκοπό αυτόν, η Eurobank έχει δημιουργήσει για τους νέους Επιστήμονες ειδικά προγράμματα χρηματοδότησης για αγορά Επαγγελματικού Εξοπλισμού και ανακαίνιση ή αγορά Επαγγελματικής Στέγης. Τα προγράμματα της Τράπεζας έχουν ανταγωνιστικά επιτόκια, προνομιακούς όρους και γρήγορες και ευέλικτες διαδικασίες.

Για την καθημερινή ταμειακή διαχείριση του Γραφείου / Ιατρείου, η Eurobank προσφέρει τον Νέο Επαγγελματικό Λογαριασμό με 3 βασικά πλεονεκτήματα:

Ευκολία και ταχύτητα στις συναλλαγές μέσω του προηγμένου e-banking της Τράπεζας, καθώς και των άλλων δικτύων εξυπηρέτησης όπως του Europhone Banking και του δικτύου ΑΤΜs & APS.

Οικονομία στις συναλλαγές μέσω του προγράμματος Δωρεάν Συναλλαγών, που παρέχει μία σειρά από καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Δυνατότητα υπερανάληψης (overdraft) για την κάλυψη έκτακτων αναγκών και υποχρεώσεων που πιθανόν να παρουσιαστούν.

Τέλος η Eurobank προσφέρει και τη χρεωστική κάρτα Eurobank Business για ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές των Επιστημόνων επαγγελματιών πελατών της. Η κάρτα παρέχεται χωρίς καμία συνδρομή για πάντα και μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για αγορές από καταστήματα αλλά και συναλλαγές μέσω των ΑΤΜs.

Στήριξη σε γιατρούς, οδηγούς, κατασκευαστές

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει δάνεια σε κατασκευαστές και συγκεκριμένα έχει διαμορφώσει ειδικό προϊόν, το οποίο καλύπτει με πολύ συμφέροντες όρους την ανάγκη αγοράς οικοπέδων προς ανέγερση. Ειδικότερα προσφέρει:

Χρηματοδότηση μέχρι και το 100% της αξίας του συμβολαίου, ή μέχρι το 80% της εμπορικής αξίας του οικοπέδου.

Εξόφληση μέχρι και τρία χρόνια σε τριμηνιαίες χρεολυτικές δόσεις.

Ανταγωνιστικό επιτόκιο.

Δυνατότητα περιόδου χάριτος μέχρι 1,5 έτος. Στη διάρκεια αυτή, θα πληρώνετε μόνο τους τόκους και όχι το κεφάλαιο.

Δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης χωρίς καμία επιβάρυνση.

Παράλληλα για την ανέγερση κτιρίων, προσφέρει χρηματοδότηση μέχρι το 80% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού, με ανταγωνιστικό επιτόκιο. Διευκόλυνση, με δυνατότητα συμφωνίας περιόδου χάριτος (μέχρι 18 μήνες). Στη διάρκεια της περιόδου αυτής, θα πληρώνετε μόνο τους οφειλόμενους τόκους. Η διάρκεια χρηματοδότησης ανάλογα με τις ανάγκες του επιχειρηματία, μπορεί να φτάσει μέχρι και 3 χρόνια. Η εξόφληση γίνεται με τριμηνιαίες χρεολυτικές δόσεις. Παρέχεται η δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης του δανείου χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επίσης για εκείνους που θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητο προσφέρει: Χρηματοδότηση μέχρι το 100% της αξίας του συμβολαίου όταν πρόκειται για αγορά ακινήτου. Οταν πρόκειται για την ανέγερση - αποπεράτωση - ανακαίνιση ενός ακινήτου στο οποίο θέλετε να επενδύσετε, τότε η χρηματοδότηση φτάνει μέχρι το 100% του προϋπολογισμού του έργου.

Υψος χρηματοδότησης: Από €15.000 έως €300.000.

Ανταγωνιστικό επιτόκιο.

Διάρκεια χρηματοδότησης μέχρι 15 χρόνια, η εξόφληση γίνεται με μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις.

Πρόσθετη παροχή «BONUS» που θα παρέχει τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας για χρηματοδότηση με κεφάλαιο κίνησης μέχρι και το 10% του δανείου.

Δυνατότητα περιόδου χάριτος μέχρι 1 έτος καθώς και δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης χωρίς καμία επιβάρυνση.

Δάνειο για την αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ΤΑΞΙ. Χρηματοδοτεί έως το 90% της αξίας του τιμολογίου, με διάρκεια αποπληρωμής ως 6 χρόνια και δυνατότητα πρόωρης ολικής ή μερικής εξόφλησης χωρίς καμία απολύτως ποινή.

Η χρηματοδότηση για την απόκτηση άδειας ταξί μπορεί να φτάσει ως το 100% της αξίας της εμπορικής πράξης, με διάρκεια αποπληρωμής έως 15 χρόνια.

Για την αγορά λεωφορείου η Πειραιώς προσφέρει όριο χρηματοδότησης έως 120.000 ευρώ, με μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής έως 12 χρόνια όταν πρόκειται για καινούργιο λεωφορείο.

Για τις περιπτώσεις των μεταχειρισμένων λεωφορείων η διάρκεια αποπληρωμής προσαρμόζεται ανάλογα με την παλαιότητά του. Γενικότερα η διάρκεια της χρηματοδότησης και η «ηλικία» του λεωφορείου μαζί, δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 15 χρόνια.

Παράδειγμα: Εάν το λεωφορείο που θέλετε να αποκτήσετε είναι 5 χρόνων, η μέγιστη δυνατή διάρκεια της χρηματοδότησης θα είναι 10 χρόνια. (5 + 10 = 15).

Επίσης η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει τη δυνατότητα στους φαρμακοποιούς να καλύψουν τις ανάγκες ρευστότητας της επιχείρησής τους έναντι των απαιτήσεών τους από το ΙΚΑ και τον ΟΠΑΔ καθώς και στους γιατρούς από τον ΟΠΑΔ.

Προσφέρει: Οριο προεξόφλησης ίσο με το σύνολο των εισπράξεων (100%) του προηγούμενου έτους από τον Ο.Π.Α.Δ.

Αόριστη διάρκεια χρηματοδότησης.

Δυνατότητα χρήσης του συνόλου ή μέρους του ορίου, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

Δυνατότητα επιστροφής του κεφαλαίου που χρησιμοποιήσατε, σύμφωνα με τον δικό σας προγραμματισμό.

Πληρωμή ΜΟΝΟ μηνιαίων τόκων για το ποσό που έχετε χρησιμοποιήσει.

Ενεση ρευστότητας στους ξενοδόχους

Η Τράπεζα Κύπρου έχει σε ισχύ πρόγραμμα προνομιακής χρηματοδότησης ειδικά σχεδιασμένο για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Η χρηματοδότηση καλύπτει την ίδρυση, επέκταση ή αγορά πρόσφατα ανακαινισμένων ξενοδοχειακών μονάδων ή/και την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση υφιστάμενων.

Διάρκεια αποπληρωμής έως 20 χρόνια για τις νέες ή πρόσφατα ανακαινισμένες μονάδες.

Επιλογή νομίσματος εκταμίευσης σε Eur (€) ή σε CHF με δυνατότητα ασφάλισης ισοτιμίας.

Σταδιακή εκταμίευση του κεφαλαίου εντός 12 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και την ιδία συμμετοχή.

Δυνατότητα μεταφοράς δανείων και οφειλών από άλλες τράπεζες.

Το πρόγραμμα χρηματοδότησης ξενοδοχειακών επενδύσεων προσφέρει στις επιχειρήσεις μία σειρά από προνομιακούς όρους αποπληρωμής του κεφαλαίου που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις δυνατότητές τους.

Περίοδος χάριτος κεφαλαίου ίση με την κατασκευαστική περίοδο πλέον μίας τουριστικής σεζόν, με μέγιστη διάρκεια τα τρία (3) έτη.

Δυνατότητα αποπληρωμής μέρους του κεφαλαίου κατά τη λήξη του δανείου, ποσού που ισούται με την εμπορική αξία του οικοπέδου (βάσει εκτίμησης της τράπεζας), χωρίς να υπερβαίνει το 15% του συνολικού ποσού του δανείου.

Η αποπληρωμή του εναπομείναντος κεφαλαίου θα γίνεται σε μηνιαίες χρεολυτικές δόσεις κατά τους μήνες λειτουργίας της μονάδας, με ελάχιστο τους έξι μήνες ανά έτος. Σε περίπτωση ύπαρξης «εγγυημένων συμβολαίων» μεταξύ του φορέα του ξενοδοχείου και κάποιου tour operator (και ανάλογα με την αξιοπιστία αυτού), προσφέρεται η δυνατότητα προσαρμογής των δόσεων στους όρους του συμβολαίου. Για τους μήνες μη λειτουργίας της μονάδας, παρέχεται στον πελάτη η δυνατότητα επιλογής της περιόδου εκτοκισμού (μηνιαία, τριμηνιαία ή / και εξαμηνιαία με εξόφληση αυτών με την έναρξη της επόμενης σεζόν).

Η Marfin Egnatia Bank, προσφέρει δάνεια σε γιατρούς και δικηγόρους και ειδικότερα:

Το δάνειο Marfin Εξοπλισμός Ιατρικού και Νομικού Κλάδου, παρέχει:

Χρηματοδότηση χωρίς εξασφαλίσεις έως 30.000 ευρώ, με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο. Μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής που φτάνει τα 8 έτη. Δυνατότητα κάλυψης έως το 110% της καθαρής αξίας του τιμολογίου / προτιμολογίου αγοράς του εξοπλισμού.

Δυνατότητα σύνδεσης του λογαριασμού χρηματοδότησης με τον καταθετικό Προνομιακό Λογαριασμό Οψεως, ο οποίος σας προσφέρει απόδοση από το πρώτο ευρώ, δωρεάν πίστωση εισερχομένων εντολών, δωρεάν χρήση πάγιων εντολών για αυτόματη εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ, έκπτωση 25% στο ενοίκιο θυρίδας, δυνατότητα χορήγησης Debit Card για χρήση στα ΑΤΜ και σε POS με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού. Επιπλέον απολαμβάνετε και πολλά άλλα προνόμια, όπως: Προνομιακά Ασφαλιστικά Προγράμματα για ασφάλεια ζωής -ασθένειας ή / και ατυχήματος - με ευνοϊκούς όρους.

Το δάνειο Marfin Ανακαίνιση Στέγης Ιατρικού και Νομικού Κλάδου, προσφέρει χρηματοδότηση έως 30.000 ευρώ χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις, με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο, διάρκεια αποπληρωμής έως 8 έτη.

Το πρόγραμμα χρηματοδότησης επαγγελματικής στέγης προσφέρει:

Ποσό χρηματοδότησης έως και 400.000 ευρώ.

Εξαιρετικά ανταγωνιστικό κυμαινόμενο επιτόκιο.

Διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 30 έτη.

Δυνατότητα παροχής περιόδου χάριτος μέχρι και 18 μήνες

Δωρεάν έξοδα αμοιβή έγκρισης και αξιολόγησης (ισχύει για μεταφορές υπολοίπου δανείων αντίστοιχου σκοπού).

Δυνατότητα σύνδεσης του λογαριασμού χρηματοδότησης με τον καταθετικό Προνομιακό Λογαριασμό Οψεως, ο οποίος σας προσφέρει απόδοση από το πρώτο ευρώ, δωρεάν πίστωση εισερχομένων εντολών, δωρεάν χρήση πάγιων εντολών για αυτόματη εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ, έκπτωση 25% στο ενοίκιο θυρίδας, δυνατότητα χορήγησης Debit Card για χρήση στα ΑΤΜ και σε POS με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού.

Δάνεια σε μηχανικούς, δικηγόρους, οδηγούς ταξί

Η Millennium Bank προσφέρει το πρόγραμμα TAXI. Με το «TAXI» έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε αυτοκίνητο ή άδεια TAXI με ανταγωνιστικούς όρους καθώς παρέχει:

Χρηματοδότηση έως 100% της αξίας αγοράς άδειας TAXI.

Χρηματοδότηση έως 100% της αξίας αγοράς οχήματος TAXI και μέχρι 45.000 ευρώ, ανταγωνιστικά επιτόκια καθώς και ευέλικτες διαδικασίες έγκρισης και εκταμίευσης της χρηματοδότησης.

Η Attica Bank, προσφέρει ειδικά προϊόντα για τα μέλη του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ και ΤΝ (μηχανικοί, γιατροί, δικηγόροι) με ευνοϊκή τιμολόγηση. Επίσης προσφέρει ειδικά σχεδιασμένο για τους πιστοποιημένους Ενεργειακούς Επιθεωρητές, μέλη ΕΤΑΑ-ΤΜΕΔΕ.

Το καταναλωτικό δάνειο Attica Δάνειο Ενεργειακών Επιθεωρητών, προσφέρεται για την κάλυψη βραχυπρόθεσμων και μονιμότερων αναγκών, όπως εξοπλισμός γραφείου, αγορά ειδικών μηχανημάτων μέτρησης, αγορά λογισμικού κ.ο.κ.

Εχει κυμαινόμενο επιτόκιο με βάση το Euribor μηνός πλέον περιθωρίου από 7% (πλέον εισφ. Ν128/75, σήμερα 0,6%).

Ποσό χορήγησης από €1.500 - €20.000.

Διάρκεια αποπληρωμής, μέχρι 60 μήνες.

Εξόφληση: Με μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις.

Επίσης η Attica Bank στηρίζει τους Νέους Μηχανικούς προσφέροντας προεγκεκριμένο ποσό έως και €10.000 με συνδυασμό των προϊόντων: προεγκεκριμένο καταναλωτικό δάνειο ως 5.000 ευρώ με κυμαινόμενο επιτόκιο 7% και περίοδο χάριτος έως 12 μήνες. Η αποπληρωμή γίνεται από 12 έως 84 μήνες και προεγκεκριμένο επαγγελματικό δάνειο ως 5.000 ευρώ με κυμαινόμενο επιτόκιο 7% και περίοδο χάριτος έως 12 μήνες.

Κεφάλαια στους αγρότες

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει δέσμη προϊόντων στους Ελληνες αγρότες.

Ειδικότερα:

Τον Αγροτικό Λογαριασμό Ενίσχυσης.

Πρόκειται για τρεχούμενο λογαριασμό, μέσω του οποίου γίνεται τόσο η πίστωση όσο και η προείσπραξη των αγροτικών επιδοτήσεων των παραγωγών με επιτόκιο 2,4% για ποσά ως 5.000 ευρώ.

Προθεσμιακή Κατάθεση «Αγροτικών Αποδόσεων», διάρκειας ενός μήνα, η οποία στη λήξη της ανανεώνεται αυτόματα. Ελάχιστο ποσό 6.000 ευρώ, με επιτόκιο βάση του EURIBOR μήνα.

Δάνειο Αγροτικής Ενίσχυσης με το οποίο οι αγρότες μπορούν να προεισπράξουν την αξία των δικαιωμάτων της ετήσιας Ενιαίας Ενίσχυσης χωρίς καθόλου έξοδα.

Το προϊόν προσφέρεται με κυμαινόμενο επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου: σήμερα 6,60%. Το ποσοστό προείσπραξης φτάνει έως το 80% της επιδότησης, ωστόσο ποσά μεγαλύτερα των 50.000 ευρώ αξιολογούνται σύμφωνα με την πιστωτική πολιτική της τράπεζας.

Δάνειο Αγροτών «Γη & Εξοπλισμός», για αγορά καλλιεργήσιμης γης και γεωργοκτηνοτροφικών κτισμάτων, αγορά πάγιου εξοπλισμού, ανέγερση γεωργοκτηνοτροφικών κτισμάτων, αποπληρωμή δανείων άλλων τραπεζών σχετικά με την αγροτική τους δραστηριότητα. Επιτόκιο 6,6%.

Επιδοτούμενο Στεγαστικό Δάνειο Αγροτών για την απόκτηση α' κατοικίας, με χαμηλό επιτόκιο (euribor μήνα+περιθώριο) και διάρκεια αποπληρωμής έως 30 χρόνια.

Δάνειο για «Προείσπραξη Επιδότησης με εξασφάλιση». Δίνει τη δυνατότητα άμεσης προείσπραξης του συνολικού ποσού επιδοτήσεών τους μέχρι το 2012. Το ποσοστό προείσπραξης ανέρχεται στο 70% του ποσού των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης, με μέγιστό ποσό δανείου έως 200.000 ευρώ.

Το δάνειο χορηγείται με εξασφάλιση ακινήτου και το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο για όλη τη διάρκεια του δανείου: σήμερα 7,60%.

Πηγή: http://www.eisodima.gr/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: