Μπορείτε να ενημερώνεστε από το άλλο μας site: www.businessopportunities.gr

30/6/11

Από 15/7 οι επενδυτικές αιτήσεις για τη «Νέα Καινοτομική Επιχειρη­ματικότητα»

Από τις 15 Ιουλίου ως τις 30 Σεπτεμβρίου θα δέχεται επενδυτικές αιτήσεις το πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», που προκήρυξε το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρηματικότητα» του ΕΣΠΑ.

Από το σύνολο της δημόσιας δαπάνης (κοινοτικοί και εθνικοί πόροι), ύψους 30 εκατομμύρια ευρώ, το 60%, δηλαδή ποσό 18 εκατομμυρίων ευρώ, θα δοθεί για την ενίσχυση επιχειρηματικών σχεδίων που υποβάλουν φυσικά πρόσωπα για τη σύσταση επειχείρησης ή από επιχειρήσεις που δεν έχουν κλείσει διαχειριστική χρήση. Το υπόλοιπο ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ προορίζεται για τη χρηματοδότηση business plan υφιστάμενων επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα ενισχύει επενδύσεις από 30.000 ευρώ ως 300.000 ευρώ για σχέδια μεταποιητικού χαρακτήρα και από 20.000 ευρώ ως 200.000 ευρώ για τα υπόλοιπα.

Το ποσοστό της επιχορήγησης ανέρχεται σε 50% ανεξαρτήτως περιοχής όπου είναι εγκατεστημένη η εταιρεία. Η διάρκεια υλοποίησης των έργων του επιχειρηματικού σχεδίου που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα είναι 18 μήνες από την ημερομηνία της απόφασης ένταξης στο πρόγραμμα με δυνατότητα εξάμηνης παράτασης.

Οι προτάσεις υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου www.ependyseis.gr

Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα, μπορούν να απευθύνονται σε ένα γραφείο που με βάση την επιτυχημένη εμπειρία του στο αντικείμενο, είναι σε θέση να αναλάβει, όχι μόνο την εκπόνηση και υποβολή της πρότασής τους, αλλά και το συνολικό σχεδιασμό και τη μελέτη του έργου, καθώς και τη διαχείριση της υλοποίησης με εξειδικευμένους συνεργάτες. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.8818474 - 6945976642



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: