Μπορείτε να ενημερώνεστε από το άλλο μας site: www.businessopportunities.gr

11/12/11

Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ενισχύει το ηλεκτρονικό εμπόριο

Σήμερα όσοι ασχολούνται με το λιανεμπόριο, μπορούν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, να διευρύνουν την πελατεία τους και να αυξήσουν τους τζίρους τους, αξιοποιώντας πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «digi mobile» που έρχεται να ενισχύσει τις εμπορικές επιχειρήσεις λιανικής και χονδρικής πώλησης με ποσά μέχρι και 7.000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για να ενταχθούν στο πρόγραμμα από τις 9 Ιανουαρίου 2012.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα χρηματοδοτήσει εμπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται, για παράδειγμα, στον χώρο ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών και άλλων διαρκών καταναλωτικών αγαθών, ώστε να διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσα από το Διαδίκτυο.

Στόχος του προγράμματος είναι να υπάρξει διείσδυση και των ελληνικών εμπορικών επιχειρήσεων στο νεανικό καταναλωτικό κοινό, το οποίο πραγματοποιεί μεγάλο μέρος των αγορών του μέσω του Διαδικτύου.

Στη λογική αυτή η δράση «digi mobile» έρχεται να ενισχύσει μεγάλη γκάμα εμπορικών επιχειρήσεων, οι οποίες θέλουν να πουλάνε τα είδη τους σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταναλωτών που κάνουν χρήση των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και των μικρών φορητών υπολογιστών, αλλά ακόμη και να αναπτύξουν επικοινωνία που θα τους προσφέρουν ηλεκτρονικά κουπόνια ή ακόμη και ειδικές προσφορές.

Επίσης μπορούν να αναπτύξουν συστήματα on line παραγγελιών και να κάνουν ειδικές «ψηφιακές» προσφορές ανά άτομο, ανάλογα με τις ανάγκες του και τα χαρακτηριστικά του.

Προϋπόθεση για να ενταχθεί μία επιχείρηση είναι να λειτουργεί ήδη και να απασχολεί από 1 μέχρι 49 εργαζομένους. Χρήση μπορούν να κάνουν και οι αυτοαπασχολούμενοι επιχειρηματίες.

Financial Solutions: Οι ειδικοί στις επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων και επενδυτικών σχεδίων. Τηλέφωνα: 210.8818474 - 6945976642 (κο Παππά).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: